Nescafe Dolce Gusto Infinissima Crveni KP170531 / Crvena

Uživajte u raznovrsnim napicima na bazi kafe uz Krups NESCAFE® Dolce Gusto® Infinissima

Nescafe Dolce Gusto Infinissima Crveni KP170531 / Crvena

Uživajte u raznovrsnim napicima na bazi kafe uz Krups NESCAFE® Dolce Gusto® Infinissima

Istražite beskonačne mogućnosti sa KRUPS NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima aparatom za kafu sa rezervoarom za vodu zapremine 1.2L - tako malim da će se uklopiti i u najkompaktnije kuhinje. Napravite kafu profesionalnog kvaliteta sa bogatom kremom, zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara). Sa našim hermetički zatvorenim kapsulama koje čuvaju svežinu kafe, uživaćete u bogatoj aromi svaki put.  Postavite kapsulu i pomerite polugu za svoj omiljeni napitak, od 30 različitih - od espresa, Lunga, capuccina, Latte macchiata, tople čokolade, čajeva i hladnih napitaka.

Ref: KP170531

Opis

Uživajte u brojnim napicima na bazi kafe!

Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima aparat za kafu omogućava vam da uživate u beskonačnim mogućnostima pripreme kafe. Svojim elegantnim izgledom (samo 15 cm širine!) i iznenađujućim dizajnom inspirisanim simbolom beskonačnosti dodaće stila čak i najkompaktnijim kuhinjama - čak i sa izuzetno velikim demontažnim rezervoarom za vodu kapaciteta 1,2 L.  Dodatno, lako podesiva tacna za kapanje koja se podešava se na tri različite visine, omogućavajući savršeno pozicioniranje šoljice za kafu bilo da pripremate ristretto ili dugu kafu poput americano i perludio kafe. NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima aparat za kafu je 15cm Š x 37cm V x 28cm D.

KAFA PROFESIONALNOG KVALITETA                                                                                
Napravite kafu profesionalnog kvaliteta sa bogatom baršunastom kremom, zahvaljujući sistemu visokog pritiska  (do 15 bara). Sa našim hermetički zatvorenim kapsulama koje čuvaju svežinu kafe, uživaćete u bogatoj aromi svaki put. Jednostavno uklonite držač kapsula i aparat će se automatski uključiti i i zagrejati do idealne temperature za 40 sekundi tako da ne morate čekati da biste uživali u svojoj kafi. Postavite izabranu kapsulu, i uz lagano pomeranje poluge, možete pripremiti savršen napitak po izboru. 

VIŠE OD 30 RAZLIČITIH VRSTA KAFE
Sa NESCAFÉ® Dolce Gusto® aparatom možete uživati u više od 30 različitih vrhunskih vrsta kafe, bilo da želite kratku ili dugu, crnu ili belu kafu. Uživajte u smelom ristrettu, intenzivnom espressu, aromatičnoj lungo i bogatoj grande kafi, penušavom cappuccinu, glatkom latte macchiatu, toploj čokoladi, čajevima i hladnim napicima. 

Specifikacije

Opšte
Uređaj sa ekranom (ekran) Ne
Boja Crvena
Garancija 2 godine
LED indikator
Pritisak 15 bara
Snaga 1500 W
Zemlja porekla Kina
Podesiva posuda za otkapavanje Da
Odvojiva posuda za otkapavanje
Tehnologija
Kapacitet rezervoara za vodu (L) 1.2 l
Prekidač za uključivanje / isključivanje Da
Funkcija uštede energije Automatsko isključivanje nakon 5 minuta
ECO funkcija
Komplet dobrodošlice
Vidljiv nivo vode
Automatsko isključivanje
Odvojivi rezervoar za vodu
Sistem kapsula Da
Držač za čaše
Uklonjiva posuda za kapanje
Tip
Podešavanje količine Manual
Indikator zapremine Ne
Funkcija XL Ne

Česta pitanja

Trenutno nemamo dodatni delova za ovaj aparat.