Nescafe Dolce Gusto Infinissima Touch Sivi KP270A10

Elegantnim dizajnom i oblikom koji je inspirisan simbolom beskonačnosti, moći ćete da oduševite svoje voljene sa beskonačnim mogućnostima u pripremi kafe.

Nescafe Dolce Gusto Infinissima Touch Sivi KP270A10

Elegantnim dizajnom i oblikom koji je inspirisan simbolom beskonačnosti, moći ćete da oduševite svoje voljene sa beskonačnim mogućnostima u pripremi kafe.

Uživajte u kafi kao iz kafića za nekoliko sekundi, zahvaljujući Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA  automatskom aparatu visokog pritiska (do 15 bara). Brza i jednostavna priprema preko 35 toplih i hladnih napitaka iz menija naših napitaka samo jednim dodirom tastera na intuitivnom LED ekranu. Izaberite bilo koju od hermetički zatvorenih kapsula za ukusnu kafu sa bogatom, baršunastom kremom i XL funkcijom. Uživajte u kafama svih veličina kod kuće ili u pokretu.
Elegantnim dizajnom i oblikom koji je inspirisan simbolom beskonačnosti, moći ćete da oduševite svoje voljene sa beskonačnim mogućnostima u pripremi kafe. Infinissima Touch Automatic je najlakše način da uživate kod kuće kao u kafiću, sa demontažnim rezervoarom za vodu i jedinstvenom posudom za kapanje koja rotira. 

Ref: KP270A10

Opis

Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch Automatic aparat za kafu

Uživajte u omiljenoj kafi kao iz kafića sa novim Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch automatskim aparatom za kafu.

Zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara) i automatskom zaustavljanju, možete kod kuće pripremati kafu profesionalnog kvaliteta sa bogatom, baršunastom kremom.

INFINISSIMA Touch Automatic je elegantan, sofisticiran i stilizovan aparat koji vam ulepšava trenutke uživanja u kafi. Samo postavite vašu omiljenu kapsulu i jednostavno pripremite svoj napitak koristeći intuitivni LED ekran na dodir. Čak možete pripremati velike napitke zahvaljujući XL funkciji kako biste uživali u napicima svih veličina. Rezervoar za vodu zapremine 1.2L omogućava retku dopunu i više uživanja u kafi.

Bilo da ste ljubitelj hladnih napitaka, latte macchata ili espressa, pronaći ćete vaš omiljeni napitak u našoj selekciji od preko 35 kreativnih mešavina!

Dodatno, njegov eko režim, koji isključuje aparat nakon jednog minuta neaktivnosti i obaveštenje za čišćenje kamenca, čine vašu rutinu pripreme veoma praktičnom. Sa Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch Automatic aparatom, postaćete sebi omiljeni barista. Sada je vreme da uživate u vrhunskom iskustvu kod svoje kuće. Spremni?

Specifikacije

Opšte
Boja Siva
Garancija 2 godine
LED indikator
Odvojiva posuda za otkapavanje
Podesiva posuda za otkapavanje Da
Pritisak 15 bara
Snaga 1500 W
Zemlja porekla Kina
Tehnologija
Držač za čaše
Dugme za uključivanje / isključivanje
ECO funkcija
Ekskluzivna tehnologija Play & Select
Funkcija XL
Kapacitet rezervoara za vodu (L) 1,2 l
Odvojivi rezervoar za vodu
Sistem kapsula DA
Sistem za cappuccino Kapsula

Uputstva

Česta pitanja

Trenutno nemamo dodatni delova za ovaj aparat.