Uslovi i odredbe

Pristupanjem ovim stranicama potvrđujete i prihvatate uslove i odredbe u nastavku: 

1. Materijal na ovoj internet stranici javan je i može se preuzeti samo u nekomercijalne svrhe. Uzimajući u obzir ovo odobrenje, slažete se da svaka kopija ove internet stranice ili materijala sa ove internet stranice spada pod zaštitu autorskih prava i ostalih prava vlasništva navedenih u ovom tekstu.

Svaka neovlašćena upotreba tih materijala može biti podložna kaznama koje mogu biti potrebne, uključujući, ali ne ograničavajući se na one koji zloupotrebe zaštitni znak, autorsko pravo, prava vlasništva i prava izdavanja.

2. Svi zaštitni znakovi, oznake usluga ili logotipi pronađeni na ovim stranicama su registrovani ili neregistrovani trgovački znakovi kompanije Krups. Ništa na ovoj web-lokaciji, uključujući prikazane licence, patente i zaštitne znakove ne može se smatrati besplatnim, prema zadatim postavkama ili ne, i ne sme se koristiti kao takav bez pisane dozvole vlasnika zaštitnog znaka.

3. INFORMACIJE SADRŽANE NA OVOJ STRANICI DOSTAVLJENE SU BEZ GARANCIJE, IZRIČITE ILI PODRAZUMEVANE, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA GARANCIJU PRODAJE, USKLAĐENJA I DRUGO.

4. Krups ne garantuje tačnost ili celovitost podataka. Krups ne preuzima odgovornost za greške ili propuste u sadržaju, ažuriranje ili ispravnost informacija.