Nescafe Dolce Gusto Genio S Beli KP240131 / Bela

Aparat za espresso modernog dizajna je kompatibilan sa hermetički zatvorenim kapsulama NESCAFE® Dolce Gusto® nudi odlične napitke na bazi kafe zahvaljujući visokom pritisku do 15 bara.

Nescafe Dolce Gusto Genio S Beli KP240131 / Bela

Aparat za espresso modernog dizajna je kompatibilan sa hermetički zatvorenim kapsulama NESCAFE® Dolce Gusto® nudi odlične napitke na bazi kafe zahvaljujući visokom pritisku do 15 bara.

Šta se događa kada se spoje kreativnost i praktičnost? Dogodi se novi Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S. Savršeno lep i neverovatno kompaktan. Obožavaćete način na koji se svuda uklapa, dodajući savršenu dozu prefinjenosti. Nemojte da vas veličina zavara, njegove karakteristike pomeraju granicu između aparata i bariste.Njegova XL funkcionalnost vam omogućava da prilagodite dužinu svog napitka. Sa mogućnošću pripreme više od 30 napitaka od kafe, toplih i hladnih, sistem visokog pritiska priprema kafu profesionalnog kvaliteta za samo nekoliko sekundi. Jednostavno postavite jednu od naših hermetički zatvorenih kapsula za bogato i aromatično iskustvo, svaki put.

Ref: KP240131

Opis

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S

Sva sofisticiranost vrhunskog aparata za kafu bez visoke cene, Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S je sve ono što kompaktan aparat za kafu može biti.

Prilagodite svoje omiljene napitke, tople ili hladne, od espressa i dugih kafa, do cappuccina i latte macchiata. Koji god da odaberete, rezultat će biti kafa profesionalnog kvaliteta zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara). Sa mogućnošću pripreme više od 30 napitaka, čitav spektar napitaka od kafe vam je na raspolaganju samo jednim dodirom.

Želite velike napitke? XL funkcionalnost vam omogućava da odaberete količinu intuitivnim LED prstenom i pripremite kratke i XL napitke (300ml). Aparat se automatski zaustavlja kada je kafa pripremljena, čineći pripremu savršene šoljice kafe lakšom nego ikada.

Ušteda energije? Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S je sjajan i u tom pogledu. Funkcija eco režima će automatski isključiti vaš aparat nakon 1 minuta neaktivnosti. 

Pametan, stilizovan, kompaktan, praktičan…šta biste još mogli da zavolite kod njega? Otkrijte genijalnost NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Krups®. 

Specifikacije

Opšte
Uređaj sa ekranom (ekran) Ne
Boja Bela
Garancija 2 godine
LED indikator
Pritisak 15 bara
Snaga 1500 W
Zemlja porekla Kina
Podesiva posuda za otkapavanje Da
Odvojiva posuda za otkapavanje
Tehnologija
Kapacitet rezervoara za vodu (L) 0.8 l
ECO funkcija
Komplet dobrodošlice
Vidljiv nivo vode
Automatsko isključivanje
Prilagođavanje količine
Odvojivi rezervoar za vodu
Selektor za tople i hladne napitke
Držač za čaše
Uklonjiva posuda za kapanje
Ekskluzivna tehnologija Play & Select
Tip
Podešavanje količine Play & Select
Indikator zapremine
Funkcija XL

Česta pitanja

Trenutno nemamo dodatni delova za ovaj aparat.