Nescafe Dolce Gusto Mini Me Srebrni KP123B31 / Srebrna

Mini Me automatski espresso aparat će odgovarati vašem jedinstvenom stilu zahvaljujući svom modernom i elegantnom dizajnu.

Nescafe Dolce Gusto Mini Me Srebrni KP123B31 / Srebrna

Mini Me automatski espresso aparat će odgovarati vašem jedinstvenom stilu zahvaljujući svom modernom i elegantnom dizajnu.

Mini Me espresso aparat sa kapsulama savršeno će se uklopiti u vaš stil zahvaljujući svom modernom dizajnu. Za profesionalnu pripremu napitaka sa baršunastom penom zahvaljujući sistemu visokog pritiska do 15 bara. Hermetički zatvorene kapsule čuvaju svežinu kafe tako da svaki put možete uživati u napicima bogatih aroma. Sve što treba da uradite je da ubacite kapsulu u aparat, personalizujete svoja pića pomoću funkcije Play & Select i to je to! Uz preko 30 recepata, napravite savršeni napitak poput espressa, cappuccina, latte macchiata, pa čak i toplu čokoladu, čaj i hladne napitke.

Ref: KP123B31

Opis

Kompaktni espresso aparat sa kapsulama

NESCAFE® Dolce Gusto® Mini Me espresso aparat sa kapsulama savršeno će se uklopiti u vaš stil zahvaljujući svom modernom dizajnu.

Profesionalni kvalitet
Priprema visokokvalitetnih napitaka na bazi kafe sa baršunastom kremom, zahvaljujući sistemu visokog pritiska od 15 bara. Hermetički zatvorene kapsule čuvaju svežinu kafe tako da svaki put možete uživati u napicima bogatih aroma. Sve što treba da uradite je da ubacite kapsulu u aparat, personalizujete svoja pića uz funkciju Play & Select i pritisnete dugme za pokretanje. Za brzu pripremu vašeg omiljenog pića, pratite korake na aparatu. Eko funkcija automatski isključuje uređaj nakon 5 minuta neaktivnosti zbog male potrošnje energije, zarađujući ocenu A za potrošnju energije.

Preko 30 ukusnih recepata
Uživajte u preko 30 vrhunskih recepata koje NESCAFE® Dolce Gusto® nudi, bez obzira na to koju vrstu kafe preferirate. Uživajte u snažnom ristrettu, intenzivnom espressu, lungu, penušavom cappuccinu i prefinjenom latte macchiatu. Takođe, aparat nudi  nudi mogućnost pripreme tople čokolade, čaja i hladnih napitaka.

Specifikacije

Opšte
Uređaj sa ekranom (ekran) Ne
Boja Srebrena
Garancija 2 godine
LED indikator
Jezici prikaza
Pritisak 15 bara
Snaga 1500 W
Zemlja porekla Severna Makedonija
Podesiva posuda za otkapavanje Da
Odvojiva posuda za otkapavanje
Tehnologija
Dugme za ručno upravljanje
Dugme za uključivanje / isključivanje
Kapacitet rezervoara za vodu (L) 0.8 l
ECO funkcija
Komplet dobrodošlice
Vidljiv nivo vode
Položaji za toplu i hladnu vodu
Odvojivi rezervoar za vodu
Sistem kapsula Da
Držač za čaše
Uklonjiva posuda za kapanje
Tip
Podešavanje količine Play & Select
Indikator zapremine Ne
Funkcija XL Ne

Česta pitanja

Trenutno nemamo dodatni delova za ovaj aparat.