Nescafe Dolce Gusto Mini Me Crno & Crveni KP120H31 / Bordo

Mini Me automatski espresso aparat zahvaljujući modernom i elegantnom dizajnu odgovaraće vašem jedinstvenom stilu

Nescafe Dolce Gusto Mini Me Crno & Crveni KP120H31 / Bordo

Mini Me automatski espresso aparat zahvaljujući modernom i elegantnom dizajnu odgovaraće vašem jedinstvenom stilu

Mini Me espresso aparat sa kapsulama savršeno će se uklopiti u vaš stil zahvaljujući modernom dizajnu. Sistem visokog pritiska od 15 bara, omogućava da kao profesionalac pripremite napitke sa baršunastom penom. Hermetički zatvorene kapsule čuvaju svežinu kafe tako da svaki put možete uživati u napicima bogatih aroma. Sve što treba da uradite je da ubacite kapsulu u aparat, personalizujete svoja pića pomoću funkcije Play & Select i to je to! Više od 30 recepata omogućavaju vam da napravite savršen napitak poput espressa, cappuccina, latte macchiata, pa čak i tople čokolade, čaja i hladnih napitaka.

Ref: KP120H31

Opis

Kompaktni espresso aparat sa kapsulama

NESCAFE® Dolce Gusto® Mini Me espreso aparat sa kapsulama savršeno će se uklopiti u vaš stil zahvaljujući svom modernom dizajnu.

Profesionalni kvalitet
Priprema visokokvalitetne napitke na bazi kafe sa baršunastom kremom, zahvaljujući sistemu visokog pritiska od 15 bara. Hermetički zatvorene kapsule čuvaju svežinu kafe tako da svaki put možete uživati u napitcima bogatih aroma. Sve što treba da uradite je da ubacite kapsulu u aparat, personalizujete svoja pića uz funkciju Play & Select i pritisnete dugme za pokretanje Za brzu pripremu vašeg omiljenog pića, pratite korake na aparatu. Eko funkcija automatski isključuje aparatj nakon 5 minuta neaktivnosti zbog niske potrošnje energije, zarađujući ocenu A za potrošnju energije.

Preko 30 ukusnih recepata
Uživajte u preko 30 vrhunskih recepata koje NESCAFE® Dolce Gusto® nudi, bez obzira koju vrstu kafe preferirate. Uživajte u snažnom ristrettu, intenzivnom espressu, lungu i ukusnom penušavom cappuccinu i prefinjenom latte macchiatu. Aparat takođe nudi mogućnost pripreme tople čokolade, čaja i hladnih napitaka.

Specifikacije

Opšte
Boja Crvena
Garancija 2 godine
LED indikator
Odvojiva posuda za otkapavanje
Podesiva posuda za otkapavanje Da
Pritisak 15 bara
Snaga 1500 W
Zemlja porekla Ukrajina
Tehnologija
Automatsko isključivanje
Držač za čaše
Dugme za ručno upravljanje
Dugme za uključivanje / isključivanje
ECO funkcija
Ekskluzivna tehnologija Play & Select
Kapacitet rezervoara za vodu (L) 0,8 l
Odvojivi rezervoar za vodu
Sistem kapsula DA
Uklonjiva posuda za kapanje

Česta pitanja

Trenutno nemamo dodatni delova za ovaj aparat.