Nescafe Dolce Gusto Genio S Plus Crni KP340831 / Crna

Kompaktan, sofisticiran aparat za kafu visokog pritiska (do 15 bara) kompatibilan sa NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapsulama, za kafu bogatu baršunastom kremom spremnu za manje od 30 sekundi.

Nescafe Dolce Gusto Genio S Plus Crni KP340831 / Crna

Kompaktan, sofisticiran aparat za kafu visokog pritiska (do 15 bara) kompatibilan sa NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapsulama, za kafu bogatu baršunastom kremom spremnu za manje od 30 sekundi.

Šta se događa kada se spoje vrhunska praktičnost i izuzetno moderan dizajn? KRUPS NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus ima unapređene karakteristike koje ćete voleti, u kompaktnom dizajnu koji će mamiti poglede vaših prijatelja. Ispod ove lepote je Espresso Boost tehnologija za intenzivniji i još više koncentrovan espresso, kao i Temperature Control za dodatnu personalizaciju svih napitaka. Jednostavnim okretanjem LED prstena možete prilagoditi količinu svog napitka, od kratkog do XL napitka (300ml). Uz pomoć sistema visokog pritiska, svaki put ćete dobiti kafu profesionalnog kvaliteta sa baršunastom kremom. Dostupno je preko 30 napitaka od kafe, koji ćete prvo probati?

Ref: KP340831

Opis

Krups Genios S Plus

Priprema kvalitetne kafe nikada nije bila jednostavnija, i nikada nije ovako izgledala. KRUPS NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus kombinuje funkcionalnost i kreativnost koji će dodati notu sofisticiranosti vašem prostoru.

Prilagodite svoje omiljene napitke, tople ili hladne, od espressa i dugih kafa, do cappuccina i latte macchiata. Koji god da odaberete, rezultat će biti kafa profesionalnog kvaliteta zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara). Sa mogućnošću pripreme više od 30 napitaka, čitav spektar napitaka od kafe vam je na raspolaganju samo jednim dodirom.

Espresso Boost tehnologija vodi vaš espresso do potpuno novog nivoa. Ova inovativna tehnologija kvasi zrna kafe pre pripreme što donosi još intenzivnije espresso iskustvo. Želite i više od ovoga? XL funkcionalnost vam daje slobodu da birate između kratkih i dugih napitaka, a odabir temperature vam omogućava da odaberete koliko topao ili hladan napitak želite.

Aparat je pametan, posebno kada se radi o ušedi električne energije. Eko funkcija će isključiti vaš aparat automatski nakon 1 minuta neaktivnosti.

Kompatibilan sa našim hermetički zatvorenim kapsulama, KRUPS NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus savršeno odgovara vašem stilu i vašem budžetu.

Specifikacije

Opšte
Uređaj sa ekranom (ekran) Ne
Boja Crna
Garancija 2 godine
LED indikator
Jezici prikaza
Pritisak 15 bari
Snaga 1500 W
Zemlja porekla Kina
Podesiva posuda za otkapavanje Da
Odvojiva posuda za otkapavanje
Tehnologija
Podsetnik na uklanjanje kamenca Da
Dugme za uključivanje / isključivanje
Kapacitet rezervoara za vodu (L) 0.8 l
Prekidač za uključivanje / isključivanje Da
ECO funkcija
Vidljiv nivo vode
Broj nivoa temperature 4
Odvojivi rezervoar za vodu
Sistem kapsula Da
Uklonjiva posuda za kapanje
Tip
Podešavanje količine Play & Select
Indikator zapremine
Funkcija XL

Česta pitanja

Trenutno nemamo dodatni delova za ovaj aparat.