Nescafe Dolce Gusto Genio S Touch Srebrni KP440E31 / Srebrna

Kompaktan i sofisticiran aparat za kafu visokog pritiska (do 15 bara) kompatibilan sa NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapsulama, za kafu bogatu baršunastom kremom spremnu za manje od 30 sekundi.

Nescafe Dolce Gusto Genio S Touch Srebrni KP440E31 / Srebrna

Kompaktan i sofisticiran aparat za kafu visokog pritiska (do 15 bara) kompatibilan sa NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapsulama, za kafu bogatu baršunastom kremom spremnu za manje od 30 sekundi.

Kompaktan, potpuno osmišljen. NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch Krups® je sve što volite kod vrhunskog aparata za kafu, u kompaktnom, izvanrednom dizajnu. Metalik zakrivljeni deo se stapa sa intuitivnim ekranom na dodir, koji upravlja svim naprednim karakteristikama. Espresso Boost tehnologija, Temperature Control i XL funkcija omogućavaju detaljniju personalizaciju. Zajedno sa sistemom visokog pritiska koji priprema kafu vrhunskog kvaliteta, ovaj aparat privlači pažnju dok običan trenutak ispijanja kafe pretvara u mnogo više.  
 

Ref: KP440E31

Opis

Dolce Gusto Krups Genios S

Sofisticiranost i karakteristike zajedno čine NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch Krups® uzbudljivim dodatkom vašoj svakodnevici.

Prilagodite svoje omiljene napitke, tople ili hladne, od Espressa i dugih kafa, do Cappuccina i Latte Macchiata. Koji god da odaberete, rezultat će biti kafa profesionalnog kvaliteta zahvaljujući sistemu visokog pritiska (do 15 bara). Sa mogućnošću pripreme više od 30 napitaka, čitav spektar napitaka od kafe vam je na raspolaganju samo jednim dodirom.

Metalik elementi naglašavaju njegov izuzetno moderan dizajn, dok intuitivan ekran na dodir čini da jedva čekate da pipremite sledeći napitak.

Espresso Boost tehnologija vodi vaš espresso do potpuno novog nivoa. Ova inovativna tehnologija kvasi zrna kafe pre pripreme što donosi još intenzivnije espresso iskustvo. Želite i više od ovoga? XL funkcionalnost vam daje slobodu da birate između kratkih i dugih napitaka, a odabir temperature vam omogućava da odaberete koliko topao ili hladan napitak želite.

U NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch Krups®, objedinjeni su stil i suština, posebno kada je reč o uštedi energije. Eko funkcija će isključiti vaš aparat automatski nakon 1 minuta neaktivnosti.

Kao i svi naši aparati, kompatibilan je sa našim hermetički zatvorenim kapsulama koje zadržavaju originalnu svežinu i aromu kafe.

Prelepo, funkcionalno, uzbudljivo. Ovo nije aparat za kafu iz budućnosti, iako se može učiniti. Otkrijte sve mogućnosti aparata koji neki mogu nazvati…genijem. Otkrijte NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch Krups®.

Specifikacije

Opšte
Uređaj sa ekranom (ekran) Ne
Boja Srebrena
Garancija 2 godine
LED indikator
Interfejs
Pritisak 15 bara
Snaga 1500 W
Predefinisani recepti Preko 30
Zemlja porekla Kina
Podesiva posuda za otkapavanje Da
Odvojiva posuda za otkapavanje
Tehnologija
Dodatak za mleko Ne
Dugme za uključivanje / isključivanje
Kapacitet rezervoara za vodu (L) 0.8 l
ECO funkcija
Vidljiv nivo vode
Automatsko isključivanje
Odvojivi rezervoar za vodu
Sistem kapsula Da
Sistem za cappuccino Kapsula
Tip
Podešavanje količine Play & Select
Indikator zapremine
Funkcija XL

Česta pitanja

Trenutno nemamo dodatni delova za ovaj aparat.