Mlin za kafu Silent Vortex GX332810 / Crna

Tih, snažan i višenamenski mlin koji efikasno melje

Mlin za kafu Silent Vortex GX332810 / Crna

Tih, snažan i višenamenski mlin koji efikasno melje

Buđenje uz miris sveže kafe nikada nije bilo toliko dobro!
Zahvaljujući Silent Vortex mlinu započnite relaksiranu jutarnju rutinu bez uznemiravanja cele kuće! Napravljen za najtiše mlevenje i izvanredne rezultate u samo par sekundi. Kombinujući elegantan dizajn sa inovativnom Vortex Spin tehnologijom, možete uživati u brzom i efikasnom mlinu za kafu koji donosi različitu finoću.
Sa jedinstvenom konstrukcijom posude od nerđajućeg čelika, ovaj mlin je dovoljno snažan da može samleti zrna kafe, začine i sušeno bilje. Opremljen je demontažnom posudom velikog kapaciteta i odgovarajućim poklopcem za skladištenje koji se mogu prati u mašini za posuđe i praktičnost je zagarantovana.
 

Ref: GX332810

Opis

DIzajniran za najtiše mlevenje* sa izvanrednim rezultatima za samo par sekundi

  • NAJTIŠI MLIN ZA KAFU: Zahvaljujući genijalnom dizajnu, Silent Vortex je najtiši mlin koji je Krups napravio u Evropi
  •  SNAŽNO I EFIKASNO MLEVENJE: Snažna i jedinstvena Vortex Spin tehnologija omogućava efikasno, brzo i tiho mlevenje
  •  BRZO DO ŽELJENE FINOĆE: Sameljito do 12 šolja kafe za samo 15 sekundi i uživajte u različitoj finoći kafe u zavisnosti od dužine mlevenja
  •  VIŠENAMENSKO MLEVENJE: Od zrna kafe do začina i osušenih biljaka, bezbroj je sastojaka za mlevenje
  •  PRAKTIČAN MLIN: Sa velikim kapacitetom posude, praktičan je i jednostavan za upotrebu
  •  JEDNOSTAVNO ODLAGANJE: Odgvarajući poklopac vam pomaže da odložite i duže sačuvate svežinu kafe i začina
  •  JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE: Brzo i efikasno čišćenje zahvaljujući završnoj obradi posude od nerđajućeg čelika koja se može prati u mašini za posuđe
  •  UPRAVLJANJE JEDNIM DODIROM: Visoke performanse kontinuiranog i pulsnog mlevenja su zagarantovane sam jednim dodirom tastera
  •  5* tiši od najprodavanijeg Krups F203 mlina

Specifikacije

Opšte
Boja Crna
Garancija 2 godine
Predefinisani recepti Zrna kafe, začine, sušeno bilje i orašaste plodove
Snaga 175 W
Težina 0,98 kg
Zemlja porekla Kina
Tehnologija
Kapacitet rezervoara za kafu u zrnu 90 g
Mlin za kafu Oštrice od nehrđajućeg čelika

Dodaci

Trenutno nemamo dodatni delova za ovaj aparat.

Česta pitanja

Vrlo je važno održavati mlin za kafu kako biste postigli najbolje rezultate kada je reč o ukusu. Većina zrna kafe sadrže ulja koja vremenom pojačavaju njihov ukus i time menjaju ukus kafe. Ispraznite rezervoar za kafu nakon svake upotrebe.
Uvek isključite aparat pre čišćenja. Nikada ne kvasite mlin za kafu, kabl za napajanje ili utikač. Ne koristite jake deterdžente ili abrazivna sredstva za čišćenje aparata.
Preporučujemo da kafu u zrnu čuvate na hladnom i suvom mestu. Čuvajte kafu u neprozirnoj i hermetički zatvorenoj posudi. Kiseonik i vlaga su najveći neprijatelji kafe. Mlevena kafa brzo gubi svoja svojstva. Vlaga menja ukus i aromu kafe, pa ona postaje bajata i bezukusna. Kiseonik prouzrokuje oksidaciju mlevene kafe i ističe gorak ukus napitka. Zato je potrebno da kafu u zrnu meljete neposredno pre pravljenja kafe.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Ne koristite aparat. Da izbegnete bilo kakvu opasnost, zamenite kabl u ovlašćenom servisu.
Proverite da li je aparat uključen i da je poklopac pravilno postavljen.
Ako i dalje ne možete da ga pokrenete, obratite se odobrenom servisnom centru.
To zavisi od tipa aparata za kafu koji koristite. Zato je mlevena kafa za espreso mnogo finije mlevena u poređenju sa kafom za aparate za filter kafu.
Mlevenje kafe neposredno pre upotrebe čuva njenu aromu i ukus.
Kafu u zrnu možete da čuvate nekoliko meseci. Kada je sameljete, kafa brzo gubi ukus. Mlevenu kafu možete da čuvate 7 do 10 dana na sobnoj temperaturi. Preporučujemo da preduzmete sledeće postupke da biste sačuvali ukus mlevene kafe: čuvajte mlevenu kafu u neprozirnoj hermetički zatvorenoj posudi u frižideru najviše mesec dana.
Ako mlin za kafu ima fabrički montiranu oštricu, možete da meljete začinsko bilje, orašaste plodove ili žitarice. Ako je mlin opremljen kamenom za mlevenje, možete da meljete samo zrna kafe.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.