Preciznost i savršenost KRUPS espreso aparata za kafu koja je klasa za sebe

KRUPS vas poziva da se pridružite snažnom iskustvu svih čula koje je omogućio tim naših stručnjaka, njhova strast u pripremanju kafe i njihovo znanje. Svim našim aparatima posvećena je posebna pažnja kako biste dobili najbolje od svakog zrna kafe.

Pun ukus i aroma

Uživajte u eksploziji ukusa kafe, savršene temperature. Hidraulična snaga KRUPS aparata omogućava kvalitetno sabijanje i optimalnu temperaturu.

"3 nivoa finoće mlevenja za pojačani ukus kafe"

Brzi rast temeprature obezbeđuje uvek vruću kafu od prve šoljice, zahvaljujući KRUPS Compact Thermoblock sitemu . Kraći put distribucije vode sprečava gubitak temperature.

Dodatno, mlin za kafu sa konusnim metalnim zupcima omogućava 3 nivoa finoće mlevenja, tako da možete da osetite ukus kafe i finoću mlevenja, svaki put iznova. Korišćeni materijali garantuju robusnost mlina i njegove performanse tokom vremena.

Na kraju, KRUPS Tamping sistem koji su razvili naši stručnjaci prednjači svojim ekskluzivnim hidrauličnim sistemom, koji proizvodi veću silu sabijanja za optimalnu ekstrakciju ukusa . Sistem Automatskog čišćenja koji se pokreće nakon svake pripremljene kafe garantuju dug životni vek , manje održavanja i bolju higijenu.

Ova KRUPS tehnologija pruža efikasnost daleko nadmoćniju od kovenconalnih mehaničkih sistema.

Kompaktan i stilski oblikovan

Elegantni i kompaktni KRUPS espreso aparati savršeno pristaju svakoj kuhinji.

"Izvanredan aparat vrhunske završne obrade"

KRUPS nudi najkompaktnije modele na tržištu, studioznog dizajna i veličine koja odgovara listu papira A4 formata. Kompaktan dizajn KRUPS aparata štedi prostor na radnoj površini sa dodatkom izvanrednog aparata vrhunske završne obrade.

Pouzdan i proizveden u Francuskoj

Kako bi garantovali besprekoran kvalitet, KRUPS aparati su testirani u svakoj fazi proizvodnje.

"Ocena pouzdanosti među najvišima na tržištu"

Svi KRUPS aparati sa mlinom su proizvedeni u Francuskoj, u našoj fabrici u Mayenne-u. Svake godine se tu proizvedu stotine hiljada aparata, namenjenih celom svetu.

Ovo mesto predstavlja istinski centar sposobnosti i znanja u kojem se naši proizvodi testiraju u svakoj fazi proiozvodnog procesa. Svi tehnički delovi su pojedinačno testirani (mlin, ekran, posuda za kapanje, itd), posle čega se sastavljeni aparati podvrgavaju brojnim testiranjima (upravljanje, nepropuštanje vode, itd.).

KRUPS espreso aparati sa mlinom su proizvod stručnog znanja naših timova, od početnog dizajna do proizvodnje aparata. Sve ove sposobnosti doprinose oceni pouzdanosti među najvišima na tržištu. Ovi aparati se prepoznaju po svom kvalitetu. Imaju "Platinum Contract" sertifikat koji garantuje najbolje rezultate u testiranju performansi, pouzdanosti i kvaliteta u poređenju sa standardnim kvalitetom. Zadovoljavanje potreba naših kupaca i njihovo potpuno zadovoljstvo je glavni prioritet KRUPS aparata.

Jednostavna upotreba i jednostavno čišćenje

Intuitivna kontrolna ploča i LCD ekran* će vam pomoći u kreiranju vaših napitaka i održavanju aparata.

"Ograničeno i izuzetno olakšano održavanje"

KRUPS espreso aparati sa mlinom za kafu su Automate i veoma jednostavni za upotrebu. Njihovi ekrani olakšavaju upotrebu svojim intuitivnim radom. Samo sledite instrukcije i dobićete najbolji ristretto, espresso, produženu kafu, kapućino i još mnogo toga. Ljubitelji kafe mogu savršeno precizno birati finoću mlevenja. Priprema omiljenih napitaka može biti personalizovana korišćenjem "favourites" opcije koja je dostupna kod pojedinih modela. Za ljubitelje kapućina, KRUPS je razvio posebnu tehnologiju u formi espreso aparata sa mlinom i One Touch Capuccino opcijom, kojom se Automate čisti mlaznica za paru na pojedinim modelima.

Dodatno, održavanje je ograničeno i izuzetno jednostavno, sa hidrauličnim sistemom koji omogućava redovno čišćenje sistema i programima za Automatsko ispiranje, čišćenje i uklanjanje kamenca kako bi se osigurala izuzetna jednostavnost upotrebe. Nikada nećete morati da intervenišete na unutrašnjim delovima aparata, za razliku od nekih konkurentskih aparata.

Ukratko, ergonomija i higijena espreso aparata sa mlinom garantuje optimalan doživljaj kafe..

*u zavisnosti od modela