Mlin za kafu GVX242

Savršeno mlevenje, od finog do grubog

Mlin za kafu GVX242

Savršeno mlevenje, od finog do grubog

Krups mlin za kafu nudi savršene rezultate svaki put kada možete uživati u šoljici kafe sa savršenom aromom. Mlin ima 17 različitih nivoa mlevenja, dok selektor količine garantuje optimalno doziranje.

Ref: GVX242

Opis

Krups mlin za kafu: savršeno mlevenje kao kod stručnjak

Sistem za mlevenje kafe izbegava pregrevanje, zadržava aromu i mogućnost podešavanja finoće za mlevenje;
Podešavanje finoće mljevenja omogućava odabir sitno ili grubo mlevenje kafe – 17 nivoa
Odabir količine kafe (2 – 12 šalica)
Kapacitet rezervoara za kafu u zrnu od 200 g, posuda za mlevenu kafu se može ukloniti;
Spremnik za mljevenu kafu sa sigurnosnim poklopcem i velikim kapacitetom
Zaštita od gubitka arome kafe
Dvostruke sigurnosne kapice: mlin za kafu ne radi osim ako su poklopac rezervoara za kafu u zrnu i poklopac posude za kafu na mestu;
Uključite / isključite plavo svetlo;
Uključena četka za čišćenje.

Specifikacije

Opšte
Uređaj sa ekranom (ekran) Ne
Boja Crna i srebrna
Garancija 2 godine
LED indikator Ne
Interfejs
Jezici prikaza
Snaga 110 W
Zemlja porekla Kina
Tehnologija
Dugme za ručno upravljanje
Kapacitet rezervoara za kafu u zrnu 200 g
Broj čaša 2-12
Prilagođavanje količine
Fino podešavanje mlevenja Da, 17 trepte
FINOĆE MLEVENJA
Kapacitet 200 g

Dodaci

Trenutno nemamo dodatni delova za ovaj aparat.

Uputstva

Česta pitanja

Vrlo je važno održavati mlin za kafu kako biste postigli najbolje rezultate kada je reč o ukusu. Većina zrna kafe sadrže ulja koja vremenom pojačavaju njihov ukus i time menjaju ukus kafe. Ispraznite rezervoar za kafu nakon svake upotrebe.
Uvek isključite aparat pre čišćenja. Nikada ne kvasite mlin za kafu, kabl za napajanje ili utikač. Ne koristite jake deterdžente ili abrazivna sredstva za čišćenje aparata.
Preporučujemo da kafu u zrnu čuvate na hladnom i suvom mestu. Čuvajte kafu u neprozirnoj i hermetički zatvorenoj posudi. Kiseonik i vlaga su najveći neprijatelji kafe. Mlevena kafa brzo gubi svoja svojstva. Vlaga menja ukus i aromu kafe, pa ona postaje bajata i bezukusna. Kiseonik prouzrokuje oksidaciju mlevene kafe i ističe gorak ukus napitka. Zato je potrebno da kafu u zrnu meljete neposredno pre pravljenja kafe.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Ne koristite aparat. Da izbegnete bilo kakvu opasnost, zamenite kabl u ovlašćenom servisu.
Proverite da li je aparat uključen i da je poklopac pravilno postavljen.
Ako i dalje ne možete da ga pokrenete, obratite se odobrenom servisnom centru.
To zavisi od tipa aparata za kafu koji koristite. Zato je mlevena kafa za espreso mnogo finije mlevena u poređenju sa kafom za aparate za filter kafu.
Mlevenje kafe neposredno pre upotrebe čuva njenu aromu i ukus.
Kafu u zrnu možete da čuvate nekoliko meseci. Kada je sameljete, kafa brzo gubi ukus. Mlevenu kafu možete da čuvate 7 do 10 dana na sobnoj temperaturi. Preporučujemo da preduzmete sledeće postupke da biste sačuvali ukus mlevene kafe: čuvajte mlevenu kafu u neprozirnoj hermetički zatvorenoj posudi u frižideru najviše mesec dana.
Ako mlin za kafu ima fabrički montiranu oštricu, možete da meljete začinsko bilje, orašaste plodove ili žitarice. Ako je mlin opremljen kamenom za mlevenje, možete da meljete samo zrna kafe.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.